Workshop Basis Fotografie

In deze workshop gaan we vooral bezig met je camera leren kennen.

Waar zijn al die knopjes voor en wat kun je ermee doen? Daarnaast gaan we een begin maken met wat is diafragma, sluitertijd en iso. En wat voor invloed hebben ze op elkaar als je handmatig gaat instellen. De zogenaamde belichtingsdriehoek. Want een camera ziet niet wat jij ziet. Een camera gaat uit van gemiddelde dus als jij die prachtige avondlucht wil vastleggen zoals jij hem ziet bereik je dat alleen maar met handmatig instellen. Ik ben Fotograaf gevestigd in Vaassen, Gelderland en kan je met deze workshop op weg helpen om meer uit je camera te halen

 

Natuurlijk gaan we dit ook oefenen want daar leer je het meeste van.

Deze workshop is van 10.00 uur tot max.12.30 uur

De locatie is Vaassen en de prijs is 59,00 Euro inclusief een digitale handout en 1 consumptie. Bij minimaal 2 personen gaat hij door. Groepsgrootte is max 3 personen ivm de huidige RIVM maatregelen. Bij minimaal 2 aanmeldingen gaat de workshop door. Mocht de Workshop niet door kunnen gaan door verscherping van de maatregelen wordt de workshop verzet naar een andere datum.

Wil je een uitgebreidere workshop basisfotografie waar ook de beginselen van compositie worden behandeld? Dan is de workshop Creatief fotograferen misschien meer wat voor jou.

Voor data van de workshop basisfotografie kijk hieronder. Kun je deze data niet maar ben je wel met 2 personen dan is het mogelijk om samen naar een datum te kijken die jullie uitkomt.

  • Instagram