top of page

Wil jij meer doen met fotografie? 

Ik ben Fotograaf, gevestigd in Vaassen Gelderland, en kan je met deze cursus/ workshop op weg helpen om meer uit je camera te halen

Workshop
creatief fotograferen 

In deze workshop gaan we, naast je camera leren kennen en kijken waar al die knopjes voor staan en doen, bezig met de belichtingsdriehoek. Wat is diafragma, sluitertijd en Iso. En wat is de invloed op elkaar als je ze handmatig instelt. En waarom is de witbalans zo belangrijk.

Daarnaast gaan we kijken naar de basis compositie, waarom blijf je kijken naar de ene foto maar vind je de andere niet interessant. Hoe krijg ik scherpte diepte in mijn foto of die mooie wazige achtergrond. Hoe krijg ik sfeer in mijn foto! Ik ben Fotograaf gevestigd in Vaassen, Gelderland en kan je met deze dagworkshop op weg helpen om meer uit je camera te halen

In de ochtend behandelen we de theorie en in de middag gaan we veel oefenen. Want door te oefenen, en vooral ook fouten te maken, leer je het beste.

Deze workshop is van 10.00 uur tot  max 15.00 uur

De locatie is een prachtig fotogeniek landgoed in Vaassen en de prijs is 129,00 Euro inclusief een digitale handout, lunch en 3 consumpties. Bij minimaal 2 personen gaat de workshop door. De maximale groepsgrootte is 6 personen! 

Je kunt je aanmelden via onderstaande knoppen.

Mocht je nou deze data niet kunnen maar wel deze workshop willen boeken neem dan contact op via de mail om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een 1 op 1 workshop. De prijs voor de 1 op 1 workshop is 159,00 Euro info@liyanfotografie.com

Basis Cursus Fotografie

 

Wat ik veel merk bij mijn workshop cursisten is dat hun ogen letterlijk worden geopend tijdens de workshop maar dat ze de stof ook snel weer vergeten omdat de enige manier om echt te leren fotograferen is door te doen en veel te oefenen. Ik ben Fotograaf gevestigd in Vaassen, Gelderland en kan je met deze cursus op weg helpen om meer uit je camera te halen.

Leer de basisfotografie in 5 avonden.

En wat ga je dan deze avonden doen. 

Les 1 19.30- 21.45 : deel theorie/deel praktijk

 

Belichtingsdriehoek, camera leren kennen en instellen. Scherpstellen autofocus. Handmatig scherpstellen.

Waar zijn al die knopjes nou voor.

 

Les 2 19.30-21.45 : deel theorie/deel praktijk

 

Foto's opdracht bespreken.

Compositie, lijnen, witbalans en inspiratie. portrettechnieken

 

Les 3 18.30 -21.15 : (deel theorie, deel praktijk )

Portrettechnieken.

Praktijk portret fotografie met modellen locatie dorp en kasteel de Cannenburgh. Met een beetje geluk gouden uur. we beginnen deze avond met praktijk.

Foto’s opdracht bespreken vorige les

 

Les 4 19.30-21.45 ( deel theorie/praktijkavond)

 

Foto's opdracht bespreken.

Creatief fotograferen. Creatief met licht, sterretjes , zaklampen, kerstlichtjes enz (statief mee)


Les 5 19.30- 21.45  (deel theorie/praktijkavond)

 

Avondfotografie ( statief mee)

Foto's bespreken en de avond bespreken.

 

 

De locatie is in Vaassen.

 

Investering is 399,00 euro.

 

Deze fotocursus is geschikt voor de beginners en de beginners die meer uitdaging willen en die in het bezit zijn van een camera die je handmatig kan instellen. Na elke avond krijg je een opdracht die je de volgende les mee neemt om samen te bespreken want we leren van elkaar. Door deze langere periode en de opdrachten zal je merken dat het steeds makkelijker wordt en je je camera steeds beter leert kennen. Ook zullen we zoveel mogelijk in de praktijk bezig zijn met de camera. Mijn ervaring is dat je het meeste leert door te doen.

Er is plek voor max 8 personen omdat ik iedereen genoeg aandacht wil geven 

Wil je je aanmelden dan kan dat via onderstaande knop, Heb je vragen doe me dan een mail via info@liyanfotografie.com

Op dit moment is deze cursus niet gepland !

_MG_9921-1.jpg
_MG_4535.jpg
_MG_4537.jpg
_MG_3015.jpg

Copyright LiYan Fotografie 2018-2023

bottom of page