top of page

Wie ben ik 

Mijn naam is Natascha Nellestein, ik ben getrouwd met Marco en moeder van 2 prachtige dochters Lisanne en Yannique. Met mijn gezin woon ik in het mooie dorp Vaassen op de Veluwe.

Fotografie is vanaf mijn jeugd al een passie. Vanaf juli 2018 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik heb sinds die tijd veel ervaring opgedaan met vooral bruidsfotografie en familie fotografie. Ik vind het ook super leuk om mijn passie te delen met andere mensen en geef dan ook workshops en fotografiecursussen om mensen meer uit hun camera te laten halen.

Naast mijn fotografiebedrijf werk ik ook in de gehandicaptenzorg. Hier begeleid ik oudere verstandelijk gehandicapten tijdens hun dagelijkse leven.  
Ook hou ik erg van reizen, liefst een beetje avontuurlijk en ga ik graag een dagje naar een stad of museum met mijn gezin of een vriendin. Verder vind ik koken, vooral met of voor vrienden, erg leuk om te doen.

Maar ik kan ook genieten van een goed boek op de bank met een kop koffie of van een heerlijke fietstocht met onze hond Ace.

Veel mensen vragen mij waar de naam LiYan vandaan komt. Het is een combinatie van de namen van mijn 2 dochters waarnaar ik mijn fotografiebedrijf heb vernoemd.

LiYan Fotografie
Hoenderkampstede 4 Vaassen
info@liyanfotografie.com
06-23948950
kvk 72154527 

Copyright LiYan Fotografie 2018-2023

bottom of page